0756 215 831
contact@electro-discount.ro

Cosul dvs. este gol

Catalog
Curs valutar
Marci produse

Livrare si plata

Termen de livrare

Coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de:


- 1-4 saptamani, pentru produsele COMANDATE.


Termenul de livrare este valabil de la confirmarea telefonica a comenzii.


Nici o comanda nu este procesata fara sa fiti contactat.Modalitati de Transport


Livrare se face cu FAN COURIER, iar costul este:


-Gratuit - pentru comenzi mai mari de 2000 Lei(TVA inclus)

             si

             - pentru colete care nu depasesc 20 kg


-30 Lei - pentru comenzi mai mici de 2000 Lei(TVA inclus)

            si

            - pentru colete care nu depasesc 20 kg  


-pentru colete mai mari de 20kg - oferta personalizata.


Preturile sunt valabile pentru localitatile care au sediu Fan Curier, iar pentru celelalte din afara ariei Fan Curier se percepe o taxa suplimentara/km.


 

Modalitati de Plata

Plata prin Ordin de Plata: 


Pentru aceasta modalitate de plata: 


1. Emailul de procesare a comenzii va fi insotit de o factura proforma


2. Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme 


3. Trimiterea coletului urmand sa aiba loc dupa ce o confirmare a platii va sosi pe:


- adresa de mail: contact@electro-discount.ro

sau

- fax: 0268/320052--------------------------------------------------


Ne rezervam dreptul sa solicitam plata integrala in avans.


--------------------------------------------------

 

Returnarea produselor


Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a nu accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii electroshops.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Electroshops.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care electroshops.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

  1. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta sau a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

DE RETINUT!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier sau Cargus in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.


spacer
Website detinut de AE Sagres SRL, CIF: RO40175605, Reg.Com: J08/2727/2018

electro-discount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.